Üdvözlünk a Vuelta Sportiroda online nevezési felületén!

Ezen a felületen tudsz benvezeni a Vuelta Sportiroda eseményeire, amihez az alábbiakban összefoglaltunk egy kis segédletet, ami megkönnyítheti a nevezési folyamatot.

A rendszert kétféleképpen tudod használni:


Fizetés:

A nevezési díjat kiegyenlítheted:

FONTOS: Utalással vagy rózsaszín csekkel csak sikeres nevezés leadása után fizess, mert az így kapott egyedi nevezési azonosítót kell a közleménybe beírnod. Azonosító megadása nélkül nem beazonosítható, hogy kinek a nevezéséhez tartozik a befizetés.


Számla a befizetett nevezési díjról:

Sikeres fizetést követően e-mailben elküldjük Neked a számládat, melyet a nevezéskor megadott számlázási névre és címre állítunk ki.


A nevezés státusza, nevezés elfogadása:

Sikeres bankkártyás fizetést követően a nevezés automatikusan elfogadott státuszúvá válik.
Ha utalással vagy postai rózsaszín csekkel fizettél, akkor az összeg beérkezését követően 1-3 munkanap alatt feldolgozzuk azt, és amennyiben mindent rendben találunk (befizetett összeg, beazonosíthatóság), nevezésedet elfogadjuk. 
A nevezés elfogadásáról automatikus visszaigazoló e-mailt küldünk, de a státuszát ellenőrizheted a nevezési listában is.
Ha a befizetést után több mint 3 munkanappal sem kapsz visszajelzést, akkor kérjük, hogy írj a nevezes@vuelta.hu e-mail címre.
Regisztrált felhasználóként (bejelentkezve) leadott nevezések esetében a felhasználói fiókhoz tartozó e-mail címre érkeznek a visszaigazoló e-mailek. 


Ha elakadtál, vagy hibát észlelsz az oldalon, kérjük, írj a nevezes@vuelta.hu e-mail címre!


Üdvözlettel,
a Vuelta Sportiroda csapata